Президентът на БФС Борислав Михайлов пристигна във Варшава, където утре вечер националите гостуват на Полша за приятелски мач. Макар и още невъзстановен от счупения си крак, босът на централата дойде в полската столица поради две причини. Той и асовете на тима ще започнат преговори за премиите, които футболистите ще получат при класиране на европейските финали през 2012 година. Двете страни ще разговорят сега, както и преди следващата ни контрола, която е през месец май. Тогава най-вероятно ще срещнем Македония. Най-късно до два месеца всички въпроси относно размера на премиите трябва да бъдат уточнени и изчистени. Засега не е ясно колко ще искат националите и дали БФС ще удовлетвори желанието им на 100 процента.
“Боби ще говори сега с играчите, а после и през месец май. Между тези два мача той няма как да се види с тях поради ангажиментите с клубните им отбори. Михайлов ще има разговор във Варшава и с Димитър Иванков, който иска да напусне националния”, заявиха източници на БЛИЦ.
Припомняме, че България е в една група с Англия, Швейцария, Уелс и Черна гора, а на 15 март ще бъде уточнена програмата на квалификациите.