Президентът на БФС Борислав Михайлов се забърка в скандал. Героят от САЩ`94 влезе в ролята на фото редактор и забрани публикуването на снимка, на която е заедно с бившия рефер Антон Генов и разголената му половинка Стела. Фоторепортер на "Булфото" засне въпросния кадър по време на вчерашно откриване на столично заведение.

Боби отиде и по-далеч, след като заплаши нашия колега със саморазправа чрез светската персона, журналист и стар свой приятел - Лилия Райкова. За екипа на "Булфото" остава загадка защо снимка на двама футболни мъже от светско събитие, а не частно парти, предизвиква подобна реакция у шеф на масова обществена организация, каквато е БФС.

Началникът на футболната ни централа нямаше нищо против да попадне във фокуса на обектива ни през вечерта. Ситуацията рязко се промени, когато колегите от Булфото решиха да документират компанията на Боби - най-изявеният наш футболен съдия през последните години Антон Генов и неговата половинка Стела Радославова.

"Вероятно Боби се е притеснил, че до него се намираше любимата на Генов, която се беше издокарала с доста широко деколте", коментираха на шега присъстващи на партито.

Футболният спектър на вечерта допълниха скандалният нападател Орлин Орлинов, любимецът на "червените" фенове и настоящ играч на Нефтохимик Стойчо Сакалиев, бившият помощник съдия и екс зам.-министърът Иван Леков.

3_17.jpg

3_18.jpg