Борислав Михайлов е изпратил покана на Христо Стоичков за тържеството по случай 50-годишния си юбилей. На 12 февруари легендарният вратар ще събере над 300 гости в столичния хотел "Кемпински".

Въпреки конфликта между двете футболни величия президентът на БФС е решил да подаде ръка на Камата. Последният обаче едва ли ще я приеме, особено като се има предвид, че по това време клубният му тим Литекс все още ще е на подготовка в Турция. Точно на 12-и "оранжевите" излизат срещу словенския Марибор в предпоследната си контрола в курорта Анталия, пише "Преса".

От близо половин година двамата не си говорят, а Стоичков нееднократно обяви, че ще подкрепи опозиция, която евентуално ще се противопостави на Михайлов на конгреса на футболния съюз тази година. Причина за напрежението станаха съдийските отсъждания на мачове на Литекс през есенния полусезон. Недоволството от тях прерасна в тотална атака от страна на Ицо. Той обвини бившия си съотборник от "златното" поколение във всевъзможни грехове и поиска оставката му.

На половинвековния си юбилей Боби е решил да покани всички от генерацията от 1994 г., големите спортни звезди на България, политици и обществени фигури. Очаква се да присъства и премиерът Бойко Борисов.