Президентът на БФС Борислав Михайлов се върна от Унгария след контролата, която се състоя вчера. Националният ни тим направи равенство 1:1 с домакина в дебютния мач на селекционера Любослав Пенев. На Аерогара София Боби Михайлов първо пожела успех на отборите преди подновяването на мачовете в “А” група.

“Искам да пожелая на всички отбори да играят добър футбол. Да демонстрират феърплей. И най-вече да се уважават на терена и извън него както футболистите, така и президентите на всички клубове“, заяви Михайлов. На въпроса дали си е избрал мач през уикенда, на който да отиде, шефът отговори: “Ще разберете като отида на мач“.

Боби Михайлов отново коментира равенството с Унгария. “Стана добър мач, особено второто полувреме. Хубавото е, че много и млади момчета взеха участие. Добър резултат, добри условия и най-вече, че имахме много шансове. Толкова положения, но не на чужд терен създадохме за последно в мачовете, които бяха последни за Бербатов срещу Грузия в София“.

“Имаме сигурен мач с Холандия. Търсим друга контрола три дни след това. Почти е готова и договорка за 15 август, но преди да подпишем договор не искам да кажа. Ще играем в България преди мача ни с Италия. Имаме много варианти“, завърши Борислав Михайлов./БЛИЦ