Президентът на БФС Борислав Михайлов заяви, че не се притеснява от наказание на националния отбор от страна на УЕФА за расизъм.
 
“Не се притеснявам от наказание заради оплакването на английската Футболна асоциация за расизъм. Досега са се жалвали пет пъти и се мислят за богопомазани. Според мен расизъм нямаше”, заяви Михайлов при заминаването на националния отбор за мача с Украйна.
 
Босът на футболната централа коментира и селекционерския пост в представителния тим.
 
“На последното заседание на Изпълкома взехме решение да ангажираме български специалист. Идват много кандидатури, в това число и на чужденци. България явно е атрактивна дестинация”, заяви президентът на БФС.
 
“Михаил Мадански е служител на БФС и треньор на младежкия национален отбор. Много федерации предприемат ход с назначаването на селекционера на младежите начело на първия тим. Единственото, което искам от това ново начало, е промяна в отношението на играчите към националната фланелка”, добави членът на Изпълкома на УЕФА.
 
“Винаги, когато тръгваме за някъде, се изпращаме позитивно, а на връщане се посрещаме негативно,” заяви Михайлов на летището./БЛИЦ