Президентът на БФС Борислав Михайлов гостува в "Неделята на NOVA" и коментира горещите теми в българския футбол. Михайлов акцентира, че няма никакъв конфликт с Димитър Бербатов и анализира, че големият му пропуск е пропускът на националния отбор да се класира на голям футболен форум.

„Целият ми живот е футбол. Видях какви промени мога да направя и със себе си. Ако човек има характер и е мотивиран може да се направи много. Като ръководител е важно да погледнеш нещата и отвън, за да можеш да ги промениш”. Това заяви пред NOVA президентът на БФС Борислав Михайлов.

 Winbet - победата е емоция! (18+)

Той добавя, че пропускът му е класиране на националния отбор на голям форум.

„Надявам се, ако спечеля това да се случи през следващите 4 години. Това е основното ми разочарование. Във всички други сфери на футбола в страната всичко е по-добре от преди”, казва Михайлов.

По думите му БФС е стабилна финансова структура и винаги е била такава.

„В българския футбол има много малко пари, за да има корупция за каквато се говори. Тя трябва да бъде търсена на други места”, казва президентът на БФС.

Михайлов е категоричен, че никога не се е занимавал с политика.

„Нямам конфликт с Бербатов. Никога не сме се карали. Дори бяхме в много добри отношения. Той говори от много години, че иска да оправи футбола. Според мен целта им е да създадат суматоха. Конгрес по това време е голям риск”, заяви Михайлов.