Президентът на Българският футболен съюз Борислав Михайлов отвърна на атаката на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов. Пред БНТ шефът на родния футбол заяви, че от централата поне два пъти са помогнали на "червените" в последните две години по повод думите на Младенов, че " от 15 години има реваншизъм от страна на БФС към ЦСКА".

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

"Много от тези 15 години Стойчо Младенов е бил в различни държави, някои от които си е тръгвал без да разберат феновете. На Младенов мога да му кажа лично, че БФС на два пъти е взимал активно участие в проблемите на ЦСКА с лицензирането и с отношенията им към УЕФА. И двата пъти са били в полза на ЦСКА. По-рано УЕФА им даде възможност да играят в турнирите, преди това за направата на изцяло нов формат на първенството", зави Михайлов пред обществената телевизия.

Президентът на БФС също така призова старши-треньорът на "армейците" Стойчо Младенов да не нагнетява напрежение около ръководното тяло с изказванията си.

"Стойчо Младенов е сериозен човек, аз го уважавам, играли сме заедно на Световното първенство в Мексико през 1986 г. Нека да не се изказва така, защото хората го харесват, феновете на ЦСКА го харесват. Няма нужда да вкарва такава анти-емоция срещу футболния съюз, защото това, което казва не е вярно", добави Борислав Михайлов.

Цялото интервю с Борислав Михайлов гледайте утре в предаването "Арена спорт" по БНТ 1 от 12:30 ч.