Президентът на БФС Борислав Михайлов отново се изказа доста остро по адрес на ЦСКА. Босът на футболната ни централа награди Димитър Бербатов за най-добър футболист на 2010 година на България, след което заяви, че ще извади на светло задълженията на "армейците".

"Митко Борисов да знае, че ЦСКА е имало преди него, ще има и след него. Аз най-много съм направил ЦСКА да може да играе в първенството, не знам какви претенции има Борисов към мен. Те не може да продължават да я карат по този начин. Затова ще извадя на светло документите със задълженията на клуба. Недопустимо е да си говорим със собствениците на ЦСКА чрез медиите. Те бяха поканени на Изпълкома, но така и не си направиха труда да дойдат", заяви Михайлов.

"Не може клубовeте, които имат да получават пари от ЦСКА едва да връзват двата края, а те да се мислят за най-великите и да не плащат. Миньор (Перник), например, също има задължения, както и други отбори, но техните са много по-малки. ЦСКА дължи само на Сливен 620 000 лева. Това не е закана. Бия камбаната от сега, за да не кажат, че не сме ги предупредили. ЦСКА ще го има и след Митко Борисов", каза още Михайлов. /БЛИЦ