„Щом собственикът на ЦСКА не знае, че са бити негови играчи, аз как да знам?”, заяви президентът на БФС Борислав Михайлов, след като бе попитан за обстановката в Борисовата градина.
“Това, което се случва при „червените”, обаче е неприемливо – ако наистина има бой. За нарушаването на режима естествено трябва да има наказания. ЦСКА си е частен клуб и сами решават какви да са те. Но специално побой над футболисти и ако той е бил организиран – най малката дума е неприемливо”, добави Михайлов.„Очаквам в събота националният ни тим да играе със силен европейски клубен отбор, като ще гостуваме”, повдигна завесата Боби, но отказа да сподели повече подробности за предстоящата контрола. „Търси се силен съперник, но нека всичко стане факт, за да не говорим празни приказки. Ако не стане, ще има двубой между “А” тима и младежкия национален отбор”, добави Михайлов.
По предварителна договорка на тази дата трябваше да играем с Боливия, но латиноамериканците отказаха. „По този повод вече писахме до ФИФА и ще си търсим правата”, категоричен бе президентът на БФС. „Тук става въпрос и за мъжка дума. Все пак президентът на тяхната федерация си е сложил подписа. Мениджърската агенция, която ни предложи контролата, ни предлагаше още спаринги с Аржентина и Парагвай. Но явно не са много сериозни и няма да работим повече с тях”, отсече Боби.