Президентът на БФС Борислав Михайлов замина на посещение в Украйна и Русия, където ще има срещи с колегите си преди изборите за изпълком на УЕФА през март. Рекордьорът по мачове в националния ни отбор е един от кандидатите, които ще се борят за седем места в управата на евроцентралата.

Шансовете на Михайлов обаче рязко спаднаха след скандалите около контролата с Естония, пише вестник "24 часа". Въпреки че вина на БФС няма да бъде доказана и ще го отнесат агенцията и руският мениджър, който организира мача, със сигурност ще има отзвук по време на гласуването.

Михайлов ще разговаря и евентуално за контроли на националния отбор, за да не стават нещата в последния момент, както е напоследък. Заради резкия спад на интерес към националите ни просто няма как да избираме сериозен съперник и се действа едва ли не до деня преди мача.

Михайлов се връща за Изпълкома, който ще е в четвъртък и се очертава да е доста интересен. Заседанието е от 15 часа в централата на столичната улица “Иван Асен”. На него ще бъде дискутирата ситуацията около ЦСКА./БЛИЦ