Президентът на БФС Борислав Михайлов назначи Валентин Чакъров за директор на направление "Първенства и турнири". Той ще е с ранг на зам. изпълнителен директор на футболната централа. Чакъров е издигнат на по-висока длъжност, след като доскоро заемаше поста председател на Зоналния съвет на БФС - София.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

"Като дългогодишен председател на ЗС София мога да гарантирам, че всички мои колеги работят само и единствено за доброто на клубовете в съответните региони. Това включва не само организационна и материална помощ, но и защитаване на интересите на клубовете пред местните власти. Работата на тези хора често остава в сянка, но те са онези, които реално движат футбола по места. Имено затова смятам, че вместо критики, те заслужават похвала и уважение", заяви Чакъров пред Гонг.

Междувременно БЛИЦ разбра, че Боби ще подпише днес или утре договора с катарската футболна федерация за турнето на националния тим там. Както вече писахме многократно, България ще изиграе контроли с Хърватия на 26 март и с домакините на 29 март в Доха. Именно малката азиатска страна е домакин на световното първенство, което ще се проведе в периода 21 ноември – 18 декември 2022 г.