Президентът на БФС Борислав Михайлов е привикал на среща собственика на Локомотив (Пд) Константин Динев. Босът на централата настоял да разбере има ли поне малко истина в постоянно излизащите слухове, че тимът от “Лаута” играе “черно тото”. В Пловдив от край време върви мълвата, че всеки трети мач на местния отбор е съмнителен – включително и контролите.
 
Михайлов предупредил Коко Динев, че УЕФА вече следи под лупа всичко, което се случва по българските терени. Както е известно, Боби беше избран за член на Изпълкома в европейската футболна централа. Президентът на УЕФА Мишел Платини лично помолил българския си колега да се срещне с представители на клубове, които са поставени в графа “съмнителни”.
 
“По принцип разследванията се правят от властите след получени сигнали от УЕФА. Знаете, че вече имаше такъв случай, когато евроцентралата ни изпрати цял списък с мачове. Но Боби настоя да се види с Динев и да разбере цялата истина. Серията от двубои, които намирисват на далавери, трябва да секне. В противен случай ще изгуби както БФС, така и българският футбол като цяло”, категорични са източници на БЛИЦ.