Президентът на БФС Борислав Михайлов заяви, че няма никакво желание да отговаря на обвиненията на Христо Стоичков. Пред bTV членът на Изпълкома на УЕФА обяви, че не може да дава интервюта заради заетостта си във футболната централа.
 
"Не е редно един президент да отговаря на един треньор. Имам много работа във Футболния съюз, не мога да давам интервюта. Няма да влизам в никакви полемики, дискусии и дебати с Христо Стоичков", обяви Борислав Михайлов.
 
Както е известно, тази сутрин Христо Стоичков отправи поредните обвинения към Михайлов и  БФС. Треньорът на Литекс постави три въпроса, на които бившият вратар трябва да отговори пред детектора на лъжата. Камата отдавна кани боса на българския футбол да застанат пред полиграфа.
 
Христо Стоичков започна война срещу управата на БФС заради съдийските грешки, които бяха направени в ущърб на Литекс. Носителят на “Златната топка” за 1994 г. даже се закани, че ще смени ръководството на футболната централа. Той призна, че е изтрил номера на Борислав Михайлов от паметта на мобилния си телефон.