Изпълнителният директор на Черноморец Фреди Бобич два часа пи кафе с феновете на тима, а срещата се проведе в новооткрития фенклуб “При акулите”. Привържениците на клуба връчиха на германеца и членска карта на фенклуба.

“Благодаря за поканата да гостувам в новия фенклуб. Изключително сме горди, че нещо такова е направено по инициатива на феновете”, заяви Бобич.

“В момента сме много добре от спортно-техническа гледна точка. Имаме план за години напред, който изпълняваме стъпка по стъпка. Факт е, че класирането ни в момента е много повече от очакваното, но това не ни пречи да продължаваме да работим концентрирано.

Първата ни задача е да изградим хомогенен състав, който да се бори за място сред челната петица в шампионата. Титлата не е приоритет за нас, по-важно е да се изгради стабилност и характер в отбора. В състава ни ще има нови чужденци , но идеята е да се развиват български играчи. Затова хвърляме много усилия по кампуса и развитието на детско - юношеските школи”, заяви германецът.

Европейският шампион за 1996 г. обяви на шега, че двамата с Балъков може да се картотекират като футболисти на Черноморец, като това вероятно може да стане за мача с ЦСКА./БЛИЦ