Българският национален отбор по футбол замина за Португалия, където утре вечер от 22:45 часа ще се изправи срещу Кристиано Роналдо и компания в контролна среща. На летището опитният защитник Николай Бодуров увери, че никой в отбора не изпитва страх от съперника.

Той коментира по интересен начин приобщаването на младите в националния отбор.

„Как трябва да приобщаваме младите? Да ходя да им давам вечеря и да им разказвам приказки? Всеки е с главата си. Помагаме, колкото можем, приобщаваме ги, но всеки е различен характер. Не усещам нищо по-различно", каза Бодуров.

„Надявам се да вземем максимума от мача срещу Португалия. Колкото и хората да си мислят, че е невъзможно, ние си мислим обратното. Смятаме, че е възможно“, продължи бранителят.

„Страх? Не! Смятам, че това трябва да бъде чест и мотивация за всеки да покаже какво може. Трябва да разчитаме на себе си. Ако очакваме просто да ни подценят, няма шанс. Нужно е да играем със самочувствие. Иначе нещата са обречени. Можем да ги изненадаме със самочувствие и увереност", каза още защитникът на Мидтиланд.

„Единствено трябва да вярваме в себе си. Ако излезем със страх и с мисълта да загубим с по-малко, нищо няма да стане. Липсва ни тази увереност в собствените сили“, завърши Бодуров.