Нов футболист пристигна на проби при носителя на Купата на България Черно море. Познатият отпреди няколко години на "Тича" Богдан Атанасов ще се опита да впечатли старши треньора Никола Спасов по време на няколкодневни тестове. За последно той е играл за колежански отбор в САЩ, а преди време беше опитал да стане част от Черно море, но тогава не убеди в качествата си треньорското ръководство.

“Моряците” вчера тренираха на стадион “Младост”. За днес програмата им е по-натоварена. Наставникът е предвидил едно занимание, но тимът в 11 часа ще бъде награден като №1 за май в анкетата “Спортист на Варна”. Лично кметът на града Иван Портних ще връчи призовете на носителите на Купата на България. След това момчетата на Никола Спасов ще гледат реванша Черно море – “Ботев” (Пловдив) от републиканското първенство на старшата възраст. Срещата е на стадиона под Аспаруховия мост, а след първия двубой “канарчетата” водят с 2:0.

В петък е предвидена още една тренировка. В събота от 17:30 часа на стадион "Младост" Черно море посреща в контрола новака в "Б" група Дунав (Русе).

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015