Вратарят на Локомотив (София) Божидар Митрев отпада от сметките на треньора Стефан Генов за предстоящата среща с Калиакра за Купата на България. Бившият страж на "Левски" е измъчван от болки в кръста.

Митрев се контузи ден преди срещата със "сините", завършила 0:0. Към момента няма подобрение в състоянието му и продължават болежките в кръста му.

В понеделник Митрев ще премине нови медицински прегледи и ще започне по-активна терапия, като досега е направил само няколко нагревки.

Генов няма да може да го използва за реванша с Калиакра, който е на 12 октомври (събота) от 15:00 часа на стадион "Локомотив". В първата среща от 1/16-финалите за Купата на България "железничарите" надделяха срещу тима от "Б" група с 2:1.

На реванша Локо (Сф) ще бъде и без звездата си Маркиньос, който беше повикан от Любослав Пенев в националния отбор за световните квалификации с Армения и Чехия.

"Железничарите" почиват през уикенда и ще направят първата си тренировка за новата седмица в понеделник от 16:00 часа. Първоначално предвиденият и обявен лагер на "червено-черните" в Тетевен за идната седмица отпадна като вариант за подготовка и Локо (Сф) планира да остане в София до реванша с Калиакра.