ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ЦСКА представи ново попълнение. Това е бившият юношески национал на Австрия Емануел Шакич. 32-годишният десен бек за последно е играл за гръцкия Кифисиа, където беше привлечен само преди два месеца и изигра три изиграни мача.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Шакич е добре запознат с методите на Нестор Ел Маестро, тъй като е играл под неговото ръководство в Щурм (Грац) през сезон 2019/20. Австриецът може да бъде ползван не само като десен бек, но и като централен защитник и по десния фланг на атаката. 

ИНФОРМАЦИЯТА ОТ ЦСКА
Той е тук да се бори. За клуба, за отбора, за нас. 

Познат като биткаджия Емануел Шакич е поливалентен футболист, когото треньорите могат да използват на няколко дефанзивни позиции. Неговата любима – дефанзивен халф. Роден и израснал в Австрия, Шакич има балкански корени. Кариерата му преминава в родината, продължава в Гърция, а днес вече е футболист на най-големия футболен клуб в България.  Във визитката му изпъкват „Арис“ и „Щурм“ Грац. Именно в последния Шакич играе под ръководството на Нестор ел Маестро, а двамата ще се съберат отново на „Българска армия“, давайки всичко от себе си за успеха на отбора! 

Добре дошъл, Шака, и успех!

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!