Красимир Балъков най-вероятно ще извика в националния отбор още един чужденец от родното първенство, след като вече стана ясно за повиквателната на Вандерсон от Лудогорец.

Почти сигурно наставникът ще вземе за предстоящите мачове през септември с Англия и Ейре Марселиньо, разбра БЛИЦ. Бразилецът има български паспорт и мачове за представителния ни тим, но дълго време не му беше гласувано доверие.  Припомняме, че той беше изваден от състава на разградчани заради конфликт със Стойчо Стоев, но сега отново играе за осемкратните шампиони.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Това е втората изненада в националния тим. Първата, за която колегите от Спортал писаха, е че Николай Бодуров попада в списъка на Балъков. Въпреки че не играе за ЦСКА, треньорът е решил да му се довери.

Най-вероятно от „армейците” той ще прати повиквателна на само още един футболист – Кристиан Малинов.

От Левски сигурен за националния е само Иван Горанов. Балъков се  колебае за Николай Михайлов и едва късно тази вечер ще вземе решение по темата, но е по-вероятно да не разчита на него.

БЛИЦ научи, че треньорът няма да се довери на нито един от младите футболисти, за да може те да играят с екипа на младежкия национален отбор.

Балъков ще обяви списъка с играещите у нас футболисти утре. Селекционерът ще изчака последния мач от кръга между Ботев (Враца) и Етър.

България гостува на Англия за европейска квалификация на 7 септември, а на 10 септември играе контрола с Ейре в Дъблин.

НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА ЕВРО 2020