ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

България отново ще има съдийски представители в Шампионската лига след двегодишна пауза. БЛИЦ научи, че Георги Кабаков и неговата бригада са получили наряд за мач от първия кръг на груповата фаза на турнира. Новината трябва да бъде обявена официално от УЕФА съвсем скоро.

Именно Кабаков бе последният ни рефер, ръководил среща от групите на най-комерсиалния футболен турнир. Въпросният двубой бе белязан със скандал. Става въпрос за мача между Волфсбург и Севиля, игран на 29 септември 2021 година. Тогава Кабаков отсъди в дузпа и показа червен картон за футболист на домакините, след като испанският тим изравни за крайното 1:1. Немците нададоха вой до небесата, обвинявайки нашия рефер и ВАР. 

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Впоследствие, дали заради този случай или не, Кабаков така и не получи наряд. Сега обаче това става факт и най-добрият ни съдия заедно със своя екип отново ще представляват България в груповата фаза на Шампионската лига. 

Припомняме, че Кабаков ще свири европейската квалификация в събота между Украйна и Англия. Битката ще се състои в полския град Вроцлав. 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!