Димитър Бербатов и екипът му шумно прокламират промяна в българския футбол на всички нива, включително в поведението и морала на тези, които го управляват. Уви, оказва се, че това са само празни приказки. Когато става дума за дела, истината е доста по-различна – и крайно неприятна за „революционерите“.

Едно от лицата на футболната „опозиция“ – Борис Станков, съвсем доскоро бе служител на Българския футболен съюз, но под предлог, че е в болнични, участваше активно в обиколките на Бербатов из страната и агитираше за подписката за свикване на извънреден конгрес на централата. Той дори седеше до Димитър по време на пресконференцията, на която бе представена кандидатурата му за президент на БФС.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

БЛИЦ научи, че болничните листове, с които Станков е оправдал отсъствието си от работа в продължение на цели 2 месеца, всъщност са невалидни. След сигнал от футболната централа Столичната регионална здравна инспекция е извършила проверка на реалното медицинско състояние на лицето и е постановила, че не съществуват никакви основания за издаването на болнични листове, с които Станков напълно нерегламентирано е отсъствал от работа.

Грубите нарушения на работните правоотношения от страна на Борис Станков личат и от друг факт – той е претърпял лека хирургическа интервенция на коляното на 18 февруари т.г., а е ползвал болнични чак до 15 юли – период, в който е бил финансово компенсиран от държавата.

Ако подобни действия са пример за скъсване с „порочни практики“, то еволюцията изобщо не е тук…