ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски очаква и защитник от Южна Америка, разбра БЛИЦ. "Сините" вече привлякоха бразилец тази зима - нападателят Фабио Лима, а както е известно, усилено търсят заместник на Жереми Петрис. 

Десният бек не се нави да подпише нов договор с клуба, също като Андриан Краев, заради което двамата бяха зачеркнати. Заместникът на Краев вече е осигурен - Карлос Охене от Хебър.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Човекът за подсилване за защитата на "сините" е уругваецът Хоакин Фернандес Пертусо. Той е на 25 години и в момента е свободен агент. Южноамериканецът няма да заема мястото на чужденец извън Европейския съюз, тъй като има италиански паспорт. За последно е играл в родината си за Атенас. Носил е екипите още на Ривър Плейт (Монтевидео), нидерландския Хееренвеен и уругвайските Монтевидео Сити Торке и Бостън Ривър.

Хоакин Фернандес трябва да пристигне в София в следващите дни и да подпише договор за 1,5 години с опция за удължаването му.

Вчера се появиха информации за продажба на Петрис в Белгия, но собственикът Наско Сираков и изпълнителният директор Даниел Боримиров, които са при отбора в Турция, обявиха, че сделката е възможна, но в никакъв случай не е сигурна.

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2024

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024