ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Двама футболисти на Левски изнудват жестоко ръководството на Левски, напирайки за колосални за родните стандарти заплати, разбра БЛИЦ. Става въпрос за Жереми Петрис и Андриан Краев, чиито договори с клуба изтичат през лятото.

Роденият във Франция защитник е поискал цели 34 000 лева на месец, за да сложи подписа си под нов контракт.  Преговорите се със самозабравилия се бранител вървят от доста време, но той не спирал да извива ръцете на началниците си.

Андриан Краев пък поискал 30 000 лева на месец, за да остане на „Герена“ от следващия сезон. В Левски недоумяват, че игралият преди това в скромните отбори Ботев Враца и Хебър сега напира за толкова много пари. В социалните мрежи пък кипи синя гняв, насочена срещу Краев заради поведението му на терена напоследък.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Да, той вкара гол във вратата на Локо (София) при равенството 2:2, но първо не се зарадва изобщо след точния си изстрел, а освен това не спазваше треньорските указания. Вместо да действа като типичен опорен халф пред защитата, Андриан се местеше на други позиции. След едно такова безхаберие от негова страна се стигна до първия гол на Локото.

Всъщност, от началото на сезона Краев има само две попадения, като и двете са срещу столичните „железничари“.  Халфът го нямаше никакъв и в ключовите битки на европейската сцена срещу Айнтрахт (Франкфурт).

Наскоро треньорът Николай Костов заяви, че държи на дисциплината и на това всеки да тренира максимално. В противен случай резервната скамейка ще приветства всеки, който не играе на 100 процента за Левски.