В края на август или в началото на септември феновете на ЦСКА ще научат отговора на един изключително важен за тях въпрос – дали Христо Стоичков ще се прибере в България за постоянно, за да стане президент на „червените“, разбра БЛИЦ.

 Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Точно в този период Камата ще е на родна територия и ще има среща по въпроса с босовете на клуба. Тя ще се състои само ако дотогава ЦСКА има нов съсобственик. Много е вероятно това да бъде Валтер Папазки.

БЛИЦ вече писа за идеята, свързана със Стоичков. Припомняме, че Ицо притежава акции в ЦСКА, но сега идеята е да стане президент срещу добра заплата и да бъде плътно до отбора през сезона. За целта, споразумее ли се, той ще напусне Щатите, където живее и работи от няколко години.  

„Наближават важни дни за ЦСКА. Първо ще се разбере дали ще има нов съсобственик. Вероятността е доста голяма, но нека всичко бъде финализирано. Второ – Стоичков може да стане президент. Тези новини ще зарадват многобройните фенове на отбора. Очаква се съвсем скоро тимът да има и нов генерален спонсор. Става въпрос за WINBET. Така че - не е изключено Папазки да стане съсобственик, а фирмата му да е генерален спонсор. Това ще гарантира голяма финансова стабилност на ЦСКА, защото ще бъдат налети милиони левове“, коментират източници на БЛИЦ.