Две интересни имена стават част от екипа на Димитър Бербатов в битката за президентския пост в БФС, разбра БЛИЦ. Според отлично осведомени източници в лагера на Бербо са преминали Павел Колев и Тервел Златев, които преди години бяха част от ръководството на футболния съюз с президент Борислав Михайлов.

Димитър Бербатов и Петър Величков са имали заключителни разговори преди пресконференцията, която бившият нападател ще даде от 15:30 часа днес. Двамата са провели едночасова среща вчера, на която са обсъдили предстоящия конгрес на БФС. Заедно с Бербо са били приятелите му Александър Томаш и Тодор Кючуков.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

Както е известно, Величков вече обяви, че ще се кандидатира за президент, а Бербо ще е част от екипа му. Същевременно обаче упорито се говори, че има огромна вероятност самият Димитър да съобщи сензационно днес, че също ще е кандидат за горещото кресло във футболната ни централа.

"Петър Величков 8 години беше част от Изпълкома и нито веднъж през този период не се изказа пред медиите. Не сподели за проблемите във футбола и как смята те да бъдат разрешени. Сега обаче реши да се кандидатира за президент", коментират във футболните ни среди.

Там си задават и въпрос за Димитър Бербатов. За какъв морал говори той, след като през 2010 година заряза националния отбор точно тогава, когато България имаше нужда от него...