ЦСКА обмисля да осъществи изходящ трансфер в Русия тези дни, научи БЛИЦ. Става въпрос за продажба на Брадли Мазику в Русия,  където пазарът е отворен до 22 февруари. Французинът отказва да поднови договора си с "червените" и от лятото става свободен агент. Даже се говори, че той вече има предварителен договор с елитен клуб от френската Лига 1.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Преди дни обаче в Борисовата градина е пристигнало запитване от руски тим за Мазику. В ЦСКА предпочитат да продадат Брадли на ниска цена и да вземат някакви пари, вместо го изпуснат през лятото.  "Червените" вече преговарят за негов заместник - Ботев (Пд) за Па Конате, за което БЛИЦ първи писа. Дали обаче ще им се получи и дали Брадли ще се съгласи, след като вече има споразумение с френски клуб за от лятото, остава да видим... 

Междувременно в шотландската преса изтече информация, че Глазгоу Рейнджърс също е на опашката за Брадли Мазику. Европейският гранд иска да вземе играча през лятото, тъй като сега там пазарът е затворен, а и от юли левият бек ще им излезе без трансферна сума. 

Припомняме, че в края на януари  в Италия усилено се пишеше, че до дни Брадли ще подпише с Кремонезе. Сделката обаче пропаднала часове преди затварянето на трансферния прозорец.