ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ЦСКА води преговори с Арда за привличането на Станислав Иванов. Клубът от Кърджали е обявил, че срещу 250 000 евро бившият левскар ще може да облече червената фланелка, научи БЛИЦ.  Чака се окончателен отговор от Борисовата градина.

24-годишният футболист нямал нищо против да премине на "Армията". В Арда той получава 10 000 евро на месец. Лично Данаил Ганчев му е обещал 15 000 евро заплата.

 WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+)

Преди да замине за САЩ, където игра за кратко в Чикаго Файър, Стаси обяви, че в България ще играе само за Левски. След това обаче се завърна у нас и подписа с Арда.

Подвизаващият се като крило или чист нападател футболист не се притеснявал от факта, че ще премине в големия враг на "сините". Той твърдял, че няма да е първият, нито последният, играл и за двата гранда. 

В Борисовата градина ще се опитат да спазарят Станислав Иванов най-късно до края на седмицата или в началото на другата. Припомняме, че пазарът в България затваря на 7 септември.

БЛИЦ вече писа, че в плановете на ЦСКА попадат още играчи от родното първенство. Сред тях е таранът на Берое Вини Трибуле.