Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изригна пред БЛИЦ по адрес на националния селекционер Георги Дерменджиев. Шефът на "белите" в момента е в Турция, където те са на подготовка.
 
"Вече четири мача играем, а г-н Дерменджиев не е дошъл да гледа отбора нито веднъж. Той от доста време е тук, но предпочита други тимове.  Ето, бил е на ЦСКА 1948 - Арда. Явно втородивизионният клуб има повече традиции от нас, дал е повече таланти на България. Дерменджиев е ял бял хляб в нашия отбор барабар с краищата, но ни забравя. 
 
Мисля, че си заслужава да наблюдава Славия. Като не поглеждаш момчетата, как ще си извадиш заключение дали стават или не стават за националния. При нас има само българи, но Дерменджиев го няма. Той ходи при отбори, в които пълно с чужденци. В случая, разбира се, не визирам ЦСКА 1948", заяви бате Венци пред БЛИЦ. 
"Иначе съм доволен от подготовката ни, но ме боли, че дадохме свидна жертва в лицето на Дарко Тасевски. Той вече в София и му предстои операция на предна кръстна връзка при д-р Тони Георгиев. Белята стана в мач срещу едни латвийци. Ама какви ти латвийци, братче, те са бял народ, с руси коси и синеоки. А сега срещу нас излязоха 18 мургави младежи. Казах ви вчера, ще го повторя пак - тия бяха като сиамски близнаци. Страхотна прилика - не можех да ги различиш. Та един от тях разказа играта на Дарко", добави Стефанов
 
"Накрая ще ви разкрия, че довечера може да има изходящ трансфер. Един от моите футболисти е в Белгия. До часове очаквам новина", завърши "белият" бос. 
БЛИЦ представя: Зимна подготовка 2020
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020