Една от звездите на българския футбол показа неуважение към родния си клуб, разбра БЛИЦ от достоверни източници. Тодор Неделев вбесил шефовете си и феновете на „канарчетата”, след като не посети голямото дерби на Пловдив между Ботев и Локомотив, завършило 1:1.

Националът е контузен и поради тази причина не взе участие в големия мач под тепетата.  Той ще пропусне и двата мача на България – европейската квалификация с Англия в Лондон в събота и контролата с Ейре в Дъблин следващия вторник.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Това, че е контузен, не му пречеше да дойде и да бъде до отбора. Все пак става въпрос за дербито на града, а и момчетата имаха нужда от подкрепа. Повечето футболисти така правят. Имат травма, не могат да играят, но са на стадиона. Неделев не е толкова тежко контузен. Ходи си нормално. Даже май по време на мача е бил на морето. Какво му пречеше да се качи на колата и да дойде”,  коментират фенове на Ботев пред БЛИЦ.

От ръководството на „канарчетата” не пожелаха да говорят по темата...

Неделев най-вероятно ще бъде готов за игра малко след края на паузата на първенството заради мачовете на националните отбори.
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020