ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Легендарният Люпко Петрович вече не е треньор на Литекс, разбра БЛИЦ от сигурни източници.

76-годишният сръбски специалист и ловчанлии се разделят, а от днес клубът от Втора лига е с нов наставник. Начело на Литекс застана Добри Митов, който доскоро беше шеф на школата на ЦСКА и водеше юношите на червените до 19 години.

С Петрович от Литекс си тръгват помощниците му Пламен Николов - Джоджо и Венелин Николов, който подготвяше вратарите, чийто нов треньор е Деян Минев, работил в кипърския Анортозис (Фамагуста).

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Както е известно, преди дни ЦСКА обяви назначението на Костадини Ангелов за директор на ДЮШ. За момента не е ясна причината за раздялата на Люпко с Литекс. Добри Митов беше представен на футболистите преди днешното занимание, след което изведе играчите за тренировка в Ловеч. Заедно с него беше друг бивш кадър на ЦСКА – Христо Захариев. Младият специалист ще помага на Митов основно с анализаторска дейност.

Припомняме, че Митов беше помощник на Люпко Петрович и в ЦСКА и познава отлично качествата на някои от футболистите на Литекс, които са юноши на ЦСКА. Захариев пък бе асистент на Алан Пардю първо в ЦСКА, а след това и в гръцкия Арис (Солун).

Дебютът на новия треньор на Литекс ще бъде в събота в контролата срещу Янтра (Габрово).

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!