Бившият шеф на Марек Стефан Милушев отново ще помага на отбора. Бизнесменът откри миналата седмица магазин за техника „ЗОРА“ именно в Дупница, където се превърна във всеобщ любимец преди над 20 години.

Феновете на отбора посрещнаха със знамена и транспаранти Милушев. Те му подариха снимка, на която той е с местните легенди на тима – близнаците Венци и Иван Петрови.

„Г-н Милушев е човекът, донесъл огромна радост на всички в града в периода, в който Марек бе не само постоянна част от футболния ни елит, но и записа участие в европейския турнир „Интертото“. Златни години бяха, както се казва“, коментираха пред БЛИЦ местни запалянковци.

Сега бизнесменът ще помага, като част от приходите на новооткрития магазин, ще отиват в касата на футболния клуб. Всъщност,  Милушев още преди около месец е покрил разходите по едно от далечните пътувания на Марек за мач във Втора лига.

„Новината за Стефан Милушев бе приета с голям ентусиазъм от футболната общественост в града. Дано това се отрази позитивно и върху играта на момчетата“, добавиха фенове на тима.