Нещо нечувано и невиждано в българския футбол, а и много рядко срещано в световния, може да се случи съвсем скоро. Източници на БЛИЦ разкриха, че един от вариантите, свързани с бъдещето на Царско село, е следният: Стойне Манолов спира да плаща голяма част от парите, които ще се дават за заплати от… други клубове.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Какво се има предвид. Съществува възможност през пролетта отборът да  разчита само на юноши и на преотстъпени футболисти. Въпросните играчи ще идват под наем, а заплатите им ще бъдат изплащани от държащите правата им тимове.

В тази връзка вече е говорено с Левски и ЦСКА. Идеята е двата гранда да пратят свои таланти да се обиграват в Царско село. Така те няма да са резерви, ще играят и то в елита на българския футбол. Заплатите им обаче ще ги плащат „сини“ и „червени“, макар че кризата на „Герена“ да я има с пълна сила.

„Стойне Манолов в момента е в Турция. Прибира се днес вечерта. До дни той ще даде пресконференция и ще разясни всичко. Това е един от вариантите, който е обсъждан с други клубове. Включително с Наско Сираков и с Гриша Ганчев. С Лудогорец също ще се говори, защото при тях е пълно с качествени играчи,  за които няма място на терена при голямата конкуренция. Другият вариант е Царско село да разчита само на юноши до края на сезона, без да взима преотстъпени играчи. Третият вариант Стойне изцяло да се оттегли още сега е почти нулев. Но има такъв той да се оттегли изцяло след края на сезона. Да няма мъжки отбор, а само юношеска школа“, заявиха източници на БЛИЦ.

Всички основни футболисти вече разтрогнаха с Царско село. Това стори и треньорът Любослав Пенев. БЛИЦ СПОРТ