Изчезналият за два дни Брадли де Нойер се появи на сутрешната тренировка на ЦСКА, разбра БЛИЦ. Официално нидерландецът е бил пипнал вирус и поради тази причина отсъствал от заниманието. Защитникът обаче не вдигаше упорито телефона си в продължение на часове. Сега Брадли е цъфнал с широка усмивка преди началото на тренировката, която се провежда в момента на спортната база в Панчарево.

Напоследък върви информация, че неговият договор изтича на 30 юни, но според наши източници контрактът приключва чак догодина.  

БЛИЦ научи още, че Сейни Санянг не е тренирал вчера заради силно главоболие. Той получи удар в главата в Разград при загубата от Лудогорец с 1:3.  Днес обаче гамбиецът се е съблякъл по екип, но вчера никак не се е чувствал добре.

Мрънкащият постоянно напоследък Каранга, че все нещо го боли, също е на Панчарево.

„Червените“ се подготвят за последните си три мача от първенството. В събота от 17:45 часа те приемат Крумовград на националния стадион „Васил Левски“. На 23 май, четвъртък, домакинстват на Черно море в решителна битка за второто място. В последния кръг на 26 ЦСКА гостува в Пловдив на Локото.