23-годишният бранител на Литекс Емил Грозев е първото ново попълнение на Локомотив (Горна Оряховица) за тази зима. „Грозев е централен защитник. Вече тренира с нас и се надяваме да заздрави още повече отбраната”, коментира за „Велико Търново спорт” президентът на клуба Бончо Генчев.

Новото попълнение е бивш юношески национал, продукт на академията на Литекс, като освен в мъжкия отбор на ловчанлии е играл още под наем в Брестник, Чавдар (Бяла Слатина) и Чавдар (Етрополе). До няколко дни защитникът ще подпише договор с „железничарите”, заявиха от клуба.

„Не беше никак трудно да приема, радвам се, че ще играя тук. Президентът на Локо (ГО) Бончо Генчев дойде в Ловеч, преговаряхме и така нещата се получиха. А и вече бях прекратил договора си с Литекс по взаимно съгласие. Надявам се Локомотив да успее да спечели промоция за „А” група. Познавам повечето футболисти тук, смятам, че отборът има шансове. Очаквам аз и момчетата да се представим достойно и да вземем първото или второто място”, заяви пред regnews.net Емил Грозев.

До заминаването на лагера в Турция на 26 януари е много вероятно да има още нови имена, заявиха от горнооряховския клуб.