Новият треньор на Локомотив (Плодвив) Христо Бонев заяви, че от понеделник започва изграждането на нов отбор.

“Имаме много набелязани имена, все още търсим и много други. Ще върнем всички наши преотстъпени и още в понеделник ще ги съберем, да разговаряме с тях и да си споделим нашите и техните намерения. Ще оставим най-доброто и най-перспективното. В момента преотстъпените са общо 6 човека", каза легендата на днешната си пресконференция.

"Не сме коментирали преминаването на Мартин Камбуров в Локомотив. Претенциите му най-вероятно ще са твърде високи и няма да можем да ги удовлетворим. Ако реши да дойде за без пари, сме готови да го приберем с отворени обятия. Даже лично ще ида да го взема от София", допълни Бонев.

"Резултатът от тази среща е от изключителна важност. За разлика от повечето отбори, които са настроени ваканционно, при нас ситуацията е различна. 4 дни тренирахме много усърдно за мача с Локомотив (София). Футболистите са наясно с голямата отговорност, която трябва да защитават пред препълнения стадион. Надявам се да победим. Няма да се разсърдя и на равен, който също ни осигурява оставането в групата, но искам победа, за да зарадваме нашите верни фенове", завърши Бонев.

Легендата на "смърфовете" разкри, че през седмицата е била организирана обща вечеря, за да бъде сплотен колективът. Той отрече и слухове, че Кирил Котев симулирал контузия, като заяви, че травмата му е доста тежка, но въпреки това сам е пожелал да попадне в групата за мача. Извън състава ще бъдат контузените Ангел Йошев и Георги Мечечиев./БЛИЦ