Почетният президент Христо Бонев и административният директор Атанас Узунов застанаха единодушно зад директора на школата Георги Фиданов. Двамата му дадоха висока оценка за работата през последните шест месеца. Това се случи на извънредна среща между фенове, родители и ръководители от “Лаута”. Преди няколко дни гръмна голям скандал в школата с треньора Асен Чотров. Родители обвиниха младия наставник, че е биел децата, водил тренировките пиян и карал момчетата да му пускат фишове за тото. По-късно Чотров беше освободен от Локомотив.

“Твърдо зад Фиданов съм", категоричен беше Наско Узунов. "Аз го доведох на Лаута, разбира се, че го подкрепям", отсече Зума пред повече от 30 фенове и родители.

В понеделник към лагера на представителния отбор в Анталия потегля пловдивска група, начело с Узунов и Бонев. Присъстващите на срещата се обединиха около мнението, че в последните няколко месеца на Лаута се забелязват положителни промени при работата с подрастващите футболисти. Повечето от тях обаче признаха, че подготвящите ги треньори работят без финансова мотивация, за разлика от редица клубове в България./БЛИЦ