Още тази вечер главният прокурор и министърът на вътрешните работи могат, ако решат, да вземат мерки за мача Славия - Пирин (2:3). Така те ще помогнат на президента на БФС Боби Михайлов да изпълни заканата си да вади отбори от "А" група заради съмнителни мачове.

"Това, което ни демонстрираха днес Славия и Пирин, не бе феърплей, а нещо друго. Въобще в първенството ни има доста съмнителни мачове", заяви почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев след победата на "смърфовете" с 1:0 над Миньор (Перник) на "Лаута".

Той бе категориччен, че "черно-белите" не влизат в никакви комбинации и играят за името и честта на клуба. "Щастлив съм от победата над Миньор, но най-вече ме радва факта, че показахме на цяла България, че играем честно. Затова сега тази вечер ще изляза заедно с жена си да изпием по едно узо за Локомотив (Пловдив). Любимият ми отбор има прекрасно бъдеще в този състав", каза още Бонев.

Стана ясно, че заради червения си картон срещу Миньор футболистът на "черно-белите" Дани Кики може да бъде наказан от клубното ръководство. /БЛИЦ