Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев поздрави агитката след равенството 2:2 срещу “Ботев” (Пловдив). Зума похвали и агитката на “канарчетата”.

“Днес се случи нещо, което много години не беше виждано. Истински футболен празник, четири гола, агитки. Победител на терена нямаше, но съм горд, че нашата агитка излезе победител на трибуните. Трябва да сме доволни от начина, по който футболистите на Локомотив се представиха. Ние нямаме претенции, че сме някакъв класен отбор, сега тепърва започваме да се изграждаме. За да постигнеш резултат срещу отбор със самочувствие, какъвто е “Ботев”, трябва не само тичане, а и сърце. Нашите футболисти го показаха. Щях да бъда още по-щастлив, ако накрая Абушев имаше малко повече опит и бе спрял топката, а след това заедно с вратаря и мрежата беше изпрати един подарък на трибуна “Бесика” от него. Имаме време и това ще стане”, заяви Христо Бонев.

“Викането на “Ботев” срещу съдиите имат съвсем различна цел. Те искат да оправдаят бюджета и парите, които вземат“, завърши легендата на българския футбол./БЛИЦ