Даниел Боримиров призна, че е имал оферта да се завърне в “Левски”. Предложението обаче е било за шефско място в школата на клуба.

"На този етап не съм говорил с никого от “Левски”. Имах предложение да се завърна на "Герена“, но то дойде преди половин година. Офертата беше да застана начело на ДЮШ. Аз обаче бих работил единствено на поста спортен директор. Сега, както знаете, след идването на Иво Тонев, той бе закрит, така че не можем да говорим за моето завръщане при "сините“, призна Боримиров пред bTV.

"Знам кой и какво е говорил за мен през последните години. Ще седнем заедно и ще обсъдим възможностите. Отношенията ми с Иво Тонев са нормални, но не искам да коментирам работата му на „Герена“. Мисля, че с най-голяма заслуга за успехите в „А“ група е Илиан Илиев. Не искам обаче да се ангажирам и да давам крайни оценки“, допълни още бившият директор на “Левски”.

Боримиров определи като поучителен периодът, в който нямаше възможност да наблюдава мачове на живо. Той получи наказание заради сбиване на детски футболен турнир в Твърдица. Боримиров е учуден, че единствен той от участващите в боя е получил наказание. Роденият във Видин бивш капитан на “Левски” не спести похвалите си по адрес на Любослав Пенев и националния отбор./БЛИЦ