Спортният директор на Левски Даниел Боримиров коментира ситуацията в клуба, отношенията с привържениците, както и бъдещето на треньора Николай Митов. "Сините" представиха новите екипи на пресконференция, а на нея бяха и директорите на клуба.

"Дали сме живи или мъртви, дали ще се борим - ще се види през следващия сезон. Ние се разпростираме според финансовите си възможности. Първата ни цел е да се стабилизираме финансово, а след това да надграждаме. Ще се опитаме максимално да се възползваме от това, което можем да си позволим и Левски да бъде конкурентно способен в следващото първенство", сподели Даниел Боримиров.

"Ще разговаряме с феновете. Плащаме за охрана, а бият играчите ни. Ние като клуб няма да толерираме това и се надяваме да можем да проведем разговор с феновете. Трябва да си изясним отношенията с привържениците", каза спортният директор на "сините" по адрес на феновете и действията им след мача с ЦСКА (0:3).

"Николай Митов остава!", категорично обяви още легендарният футболист.

"Няма да разкривам какво сме си говорили с Краев и футболистите, които не подновиха договорите си. Аз съм започнал преговори с тях още през януари, когато те можеха да преговарят и с други клубове", каза още Боримиров.

"Подготовката започва на 11 юни. До 23 ще бъдем в Правец, а последната седмица на "Герена", тъй като, живот и здраве, ще очакваме евротурнири.

По селекцията работим и искаме до началото на подготовката треньорът да разполага с желаните играчи. Най-много един-двама да закъснет. Това искаме, но пък и не искаме да бързаме, а да се убедим в качествата на футболистите и в това, че ще бъдат полезни на Левски", завърши Боримиров.

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига