Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров говори пред медиите на Могилката, където футболистите на "сините", ветерани и много фенове поднесоха венци и цветя по повод 110-годишнината от основаването на клуба. Тoй призова за обединение. Боримиров говори и за липсата на Наско Сираков от тържеството на Могилката.

"Левски в момента има най-голяма нужда от обединение. Всеки трябва да преглътне егото и да знае, че Левски е над всички”, започна Боримиров.

“Преди всичко искам да видя един финансово стабилен Левски, за да може да надграждаме и след това мисля - стъпка по стъпка искаме да правим малки крачки, за да може да постигаме целите си. На този етап, това, което направихме преди няколко дни, ни кара да сме оптимисти, тъй като ще имаме финансова стабилност и тази стабилност искаме да я надграждаме, за да можем да видим Левски след една-две години такъв, какъвто нашите фенове го желаят и са свикнали да го виждат”, продължи директорът в Левски.

Боримиров обясни защо Наско Сираков не присъства на Могилката - "От няколко дни не е в София. Има лични ангажименти. Мисля, че в неделя се връща в София".

"Станислав Генчев ли? Ще изчакате до другата седмица, не искам да спекулирам днес с някакви имена. Дали имаме и друг вариант, ако не стане с Генчев? Разбира се. Очаквам в последния мач победа. Искаме да зарадваме в последния мач нашите привърженици с една победа, без значение от резултата", добави Боримиров по повод неделното домакинство на шампиона Лудогорец - от 18:00 часа на "Герена".

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!