Спортният директор на Левски Даниел Боримиров е доволен след изтегления жребий за третия квалификационен кръг на Шампионската лига, който ще противопостави "сините" срещу победителя от двойката Екранас (Литва) и ФК Баку (Азербайджан).

"Преодолими отбори, ще ги разузнаем, за да не ни изненадат. Този мач, който го играхме със Сант Жулия, ни се явява като трети официален. Имаме две седмици по програма още, готвим се така, че в този диапазон между 28-и и 5-и отборът да е на 90-95% готов", обясни пред "Гонг" Даниел Боримиров.

"Мисля, че е преимущество, че сме готови, но знаете, че няма слаби отбори. Ще опитаме да предрешим всичко в първия двубой", каза още Боримиров.

Четвъртият в света призна, че информациите за промяна в спортно-техническия щаб на "сините" влияе на обстановката в отбора - "Няма как да не се отразява това напрежение най-вече на футболистите, на мен не ми се отразява. Днес или утре ще поговоря с Тодор Батков, защото Левски се нуждае най-вече от спокойствие в този момент." /БЛИЦ