Спортният директор на "Левски" Даниел Боримиров намекна, че на Миньор (Перник) са били обещани премии от Лудогорец за днешния мач срещу „сините“. Аутсайдерът успя да изравни за 1:1 на "Герена" в 81-ата минута, но в 90-ата Гари Родригес донесе така важните три точки на домакините.

След края на мача Боримиров бе запитан дали има обяснение за метаморфозата на перничани, които преди дни допуснаха 4 гола срещу Славия. „Имат солидни спонсори, знаете. Откъде ли? Отнякъде си“, отказа да уточни бившият халф.

„Очаквах да си направим мача по-лек, но предвид, че Миньор се беше затворил, не намерихме пролуки през първото полувреме да отбележим ранен гол. Колкото повече време минаваше, толкова повече играехме пред тяхната врата, но не успявахме да вкараме. Трябваше да бъдем по-агресивни още от началото, да накараме Миньор да греши повече, но не се получи. Една грешка днес можеше да е фатална, защото разликата в точките сигурно щеше да се увеличи. Не мисля, че мотивацията ни е била по-ниска. Цяла седмица говорихме, че Миньор ще дойде и ще затвори“, каза Боримиров.

„Принудени сме на тоя етап да правим промени в състава заради сгъстената програма – все пак играем и за първенство, и за Купата. Всеки от футболистите в "Левски" трябва да докаже мястото си и когато получи шанс, да го използва“, продължи спортният директор на "Левски".

„Мисля, че Софрониев трябваше да бъде изгонен в средата на второто полувреме, всичките му влизания бяха за втори жълт картон, но съдията явно се уплаши“, каза още Боримиров.