Бившият футболист и директор в “Левски” Даниел Боримиров засипа с похвали настоящия наставник Илиан Илиев. Двамата бяха част от големия тим на Георги Василев от средата на 90-те.

“Четири поредни победи са отличен старт на шампионата. Радващо е, че “Левски” успя да излезе от неприятното състояние, в което беше изпаднала след отпадането от Сараево. Публиката остана много доволна от играта в трите домакински мача, а това е най-показателно за представянето на тима. Жалко, че двубоите не се дават по телевизията, защото напоследък на Герена се получават само хубави мачове", коментира Боримиров.

"Отборът демонстрира израстване във всеки мач и съм сигурен, че ще става все по-силен. Единственото нещо, което буди притеснение е, че все още в състава има твърде много контузени. Разбира се, има и някои слабости, но не може всичко да е идеално. Аз вярвам, че тепърва Илиан Илиев ще подобрява облика и стила на игра. Поне така се надявам, защото знам, че може да го направи. Даже ще му бъде още по-лесно, когато в строя се завърнат контузените. Те ще прибавят още качество и няма да има ограничен избор в избора за титулярите", допълни бившият директор.

“Борбата за титлата се очертава да бъде много интересна. Лудогорец отново се оформя като основният конкурент на “Левски” за първото място. За съжаление и мачовете на разградчани не можем да наблюдаваме и изводи от тяхната игра правим само от срещите им с Динамо Загреб. Битката между двата тима за златните медали ще се води до последно и съперничеството ще бъде доста оспорвано", завърши Боримиров, при когото “сините” за последен път станаха шампиони през 2009 г./БЛИЦ