Трима опитни футболисти ще подсилят втородивизионния Банско за новия сезон. Към отбора от Западната "Б" група се присъединиха нападателят Борислав Хазуров, халфът Атанас Лясков и защитникът Цветан Зарев.

И тримата са добри познайници на треньора Войн Войнов, който за последно работи в Локомотив (Мездра) с двама от тях - Хазуров и Зарев, а с Лясков се познава от престоя му в Родопа (Смолян).

Триото играчи са свободни агенти и няма да преминават пробен период. Те ще трябва да договорят личните си условия с изпълнителния директор Красимир Горанов и ако се стигне до споразумение, веднага ще бъдат картотекирани. Преди тях проби в Банско не издържаха и затова бяха отпратени Иво Соколов, Иван Павлов и Кристиян Величков.

В събота от 18:00 часа Банско приема Чавдар (Етрополе) в първи мач за новото първенство в Западната "Б" група. Треньорът Войн Войнов обеща победа, независимо дали клубът ще се разбере с Хазуров, Зарев и Лясков.

"Продължават да се подготвят при нас други трима новодошли - Георги Калайджиев от Пирин (Гоце Делчев), Велизар Мирчев от Чавдар (Етрополе) и Георги Николов от Локомотив (София). Те са финализирали преговорите си и ще бъдат картотекирани със сигурност", заяви Войнов.

Единственият футболист, който няма да бъде в групата за мача срещу Чавдар (Етрополе) в събота, е трайно контузеният Антон Мангурев. /БЛИЦ