Президентът на БФС Борислав Михайлов се завърна от Катар, където беше за контролните мачове на националните ни отбори (б.р. - загубите с 1:2 от домакина на световното първенство и Хърватия), както и за конгреса на ФИФА.

На летище "София" той коментара протестите срещу управлението на БФС в страната. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Това ли е най-важното? Подобни неща са за рубриката на Евронюз - "No comment". Не ми е на нивото да коментирам. Който използва деца по този начин, той носи тази отговорност. Какво да протестират? Хората, които го организират, те трябва да носят отговорност и има органи в тази държава, които трябва да вземат мерки за тях", каза Михайлов пред камерите на bTV и NOVA.

"Винаги може да има протести, когато са организирани от определена група хора", добави той. 

Срам! Деца трошат и чупят, а държавните търтеи мълчат!

Президентът на БФС даде висока оценка на лагера на националния отбор в Катар. "Имаше индивидуални грешки, можехме да завършим и двата мача наравно, дори с Хърватия да спечелим, както се развиваше срещата. Първият мач доста слабо играхме. Вторият се постараха момчетата, така че лично аз съм доволен, защото това е на хубаво място, 10-дневен лагер на хубави стадиони, хубави условия. Надявам се треньорите да са си взели поуките", каза още Борислав Михайлов.