ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Премиерът Бойко Борисов коментира темата с изграждането на нов национален стадион, като от думите му стана ясно, че по-скоро такъв няма да има... поне в близките години.

"То още няма публика, вие искате национален стадион. Като се върне публиката, ще направим нов стадион. Този сега върши работа. Да извадим 50-60 милиона, а да ходят 100-200 човека няма смисъл. В Пловдив, например, сега има нужда от стадион. Там хората ходят по мачове, а в София стадионите са празни. Предпочитам тази година парите да се дадат на пенсионерите. Така, че стадионът ще почака докато отборът има нужда", обяви Бойко Борисов, който гостува в юбилейното издание на предаването "Пред банята" по ТВ7, което става на 1 година. Именно премиерът е кръстник на спортното шоу.

"Виждате, че в Букурещ направиха нов национален стадион, но в момента пустее. Наливат се много пари в него, а няма смисъл. Докато многофункционалната зала - използва се за концерти и редица други събития, на които се събират хора", добави Борисов по темата за нов национален стадион.

Премиерът препоръча всеки да изгледа филма за Христо Стоичков, който излезе тези дни на екран в кината - "Тази продукция е повод да си припомним какъв невероятен човек и спортист е Стоичков - уникален. "Златна топка" е държал, а го омаскариха. Кой ли не се упражни върху името му. Да сме живи и здрави, след 10 години и за Кубрат Пулев (б.р. - другият гост в предаването) да се види такъв филм."