Босът на ЦСКА Димитър Борисов трепери за лиценза на клуба, тъй като финансовата криза е ударила "Титан АС".

"Наистина има криза в отбора. Дано си решим проблемите. Имаме задължения към НАП, към спортното министерство. След това трябва да се оправяме и мениджъри, футболисти... Ще се борим да вземем лиценз на 1 март. Трябва да внесем 124 000 лева в Лицензионната комисия", заяви Борисов при завръщането на ЦСКА от Лондон, където снощи "армейците" паднаха с 0:1 от Фулъм в мач от Лига Европа.

"Очакваме 600 хиляди евро от УЕФА, които обаче не са достатъчни за клуб от ранга на ЦСКА", каза още босът на "армейците".

Той изрази възмущението си от състоянието на стадион "Крейвън Котидж".

"Предупредих феновете ни да не скачат много, защото трибуните всеки момент могат да пропаднат и да се озовем в мазето. Дървото под тях беше на около 50 години. Чудя се как изобщо този стадион е взел лиценз за Европа", заяви Борисов.

Шефът в ЦСКА хвърли светлина и около финансовите проблеми на Любослав Пенев, който се появи в Лондон за второто полувреме на двубоя с Фулъм, заради наложената му забрана да напуска страната.

"Това са финансови неща и финансови тайни, които не искам да споделям. Не успяхме да уредим нещата по-рано, защото трябваше да подпишем разни документи, които изискват време. Кой да помогне финансово на Любо Пенев? Държавата ли? Любо Пенев не се е опълчвал срещу нас. Вярно е, че имаше леки недоразумения, които впоследствие изгладихме. За смяна на треньора не сме мислили изобщо. Не е на дневен план. Не сме коментирали нищо по този въпрос. Въпросът с банката го знаем още от март месец. Това, че Любо Пенев има кредити не ни изненадва. 300-400 хиляди семейства в България имат финансови проблеми и вземат кредити. Всички параметри са уточнени. Това касае Любослав Пенев, той си е направил погасителен план, който си тече с годините. Не съм бил с него в банката", добави Димитър Борисов. /БЛИЦ