Президентът на ЦСКА Димитър Борисов също призна, че се водят преговори за привличането на Янис Зику. Първо това направи Милен Радуканов. Сега шефът на "армейците" заяви, че треньорът движи нещата по евентуалния трансфер. Така той даде да се разбере, че не иска да вземе румънеца само по свое желание, а и с това на Милен.

"Намирате ме в чужбина и в момента наистина не мога да ви кажа нищо по евентуалния трансфер на Янис Зику в ЦСКА. Питайте Милен Радуканов. Той е запознат добре и движи нещата в момента", каза пред "Тема спорт" Борисов.

Източници от "Армията" съобщиха, че Радуканов вече е говорил със Зику, като това е станало още преди седмица. В момента румънският национал се е покрил и телефонът му е изключен. Никой от клуба му Тимишоара не го е чувал от седмица насам и не знае дали днес ще бъде на първата тренировка на отбора за новия сезон. Дори и самият треньор на тима Душан Ухрин е в пълно неведение.

"Аз го чакам, но дали ще дойде, не мога да кажа със сигурност. Футболистите имат договори с клуба и трябва да са на тренировката. Независимо какво се случва в Тимишоара. Не знам за вариант Янис да е в София по това време", каза Ухрин пред местните медии. /БЛИЦ