Бившият халф на Локомотив (Сф) Атанас Борносузов е твърдо решен да си търси невзетите заплати от клуба. Това декларира футболистът пред БЛИЦ.

“Много съм разочарован от отношението на хората от Локомотив. Помогнах им, когато имаха нужда, а какво получих в замяна? Обиди и лъжи...Четох изказване пред вашия сайт на адвоката на “железничарите” Михаил Михайлов. Човекът каза, че бил спокоен пред Лицензионната комисия по отношение на задължения към мен. Бил съм сложил подписа си под документ за парите, обясни Борносузов. – Няма нищо вярно в това. Явно в “Надежда” продължават със старите номера. Аз нищо не съм подписвал. Продължавам да си търся правата, и ще го правя до дупка! Дължат ми няколко заплати. Не ми е за парите, а по-скоро за гадното отношение, разбирате ли? Подал съм иск до Лицензионната комисия на БФС. Понеже зная в България как стават нещата, че те се решават най-често под масата, ще се обърна и към съда. Готов съм да го направя, ако от ЛК не решат в моя полза. И нещо друго искам да кажа: Мишо Михайлов не е човекът, който да взима отношение по моя проблем. Аз когато играех в Локомотив, него го нямаше там. Не го познавам, не му отива да лъже по такъв начин.”

Бившият младежки национал Атанас Борносузов в кариерата си се е подвизавал в Марица (Пд), Сокол (Коматево), Олимпик (Тетевен), Добруджа, Литекс, Нафтекс, руския Том, “Левски”, руския Терек, Ал Саламия (Кувейт), Черно море, Астра Плоещ (Рум) и Бней Сахин (Изр), Славия и Локомотив (София).

В "А" група има над 150 мача и 27 гола. Носител на купата на страната през 2001 с Литекс, вицешампион през 2002 и бронзов медалист през 2003 г.